Maverick Vinales: ”Yamahalla on mahdotonta nauttia ajamisesta”

Yamaha pyysi jo lauantain aika-ajojen jälkeen julkisesti anteeksi surkeaa tilannetta kuljettajiltaan. Pyörän ongelmia he eivät saaneet korjattua lainkaan.

”Yritin muuttaa ajotyyliäni ja vaikka mitä, mutta en edelleenkään tiedä, kuinka nämä ongelmat ratkeaisivat. Tämä tuntuu jo mahdottomalta, mutta on vain jatkettava yrittämistä”, Vinales sanoi.

“Tällä hetkellä Yamahan pyörällä ajamisesta on täysin mahdoton nauttia. En todellakaan nauti siitä, jos sijoitun sijalle 12.”

Yamahan tehdastiimi testaa vielä Misanossa ennen seuraavaa, Silverstonen kilpailua. Sinnekään ei vielä saada kaikkia osia, jotka Yamaha on pyöriinsä luvannut. Vinales on silti ohuen optimistinen, että testeissä löydettäisiin jotakin.

Hän odottaa paljon seuraavasta kilpailusta Silverstonessa, missä hän ajoi 2016 Suzukilla uransa ensimmäisen voiton.

”Rehellisesti sanottuna haluaisin jo mennä Silverstoneen ajamaan kilpaa, se on rata, josta todellakin pidän. Sinne lähden nauttimaan ajamisesta ja toivottavasti voin nauttia myös Yamahan pyörästä siellä. Sinne on viimein löydettävä ne oikeat säädöt. Kilpailuja on yhä paljon jäljellä, on selvää, että meidän on saatava niistä hyviä tuloksia”, Vinales sanoo.
 

Uusin numero