Maverick Vinales: ”Johann Zarco on todiste siitä, että teemme asioita väärin”

Samaan aikaan Zarco on ollut podiumilla kaksi kertaa. Hän on myös nuijinut tehdastiimin kuljettajat aika-ajoissa, Zarco oli paalulla niin Qatarissa kuin Le Mansissakin.

”Pyörähän on pahuksen hyvä, katsokaa vaikka Zarcoa ja hänen suorituksiaan. Hän on hyvä vertailukohta ja se kertoo kylmästi, että Yamaha on tehnyt vääriä valintoja”, Vinales sanoo.

Yamahan kuskeista Vinalesilla on 59 pistettä, Zarcolla 58, Valentino Rossilla 56. Zarco on ajanut kahdesti kakkoseksi, Vinales kerran, Rossilla on kaksi kolmossijaa. Vinales on heistä ainoa, joka on ajanut joka kilpailun maaliin ilman isompia ongelmia sijoituksin 6, 5, 2, 7 ja 7. ”Kuntokäyrä” ei Vinalesia tyydytä.

”Emme ole saaneet mitään parannuksia aikaan, enkä tiedä saammeko lähiaikoinakaan. Le Mansissakin ajoin mielestäni lähes täydellisen kilpailun ilman virheitä. Painoin niin kovaa kuin pystyin, jopa riskirajoilla. Ja mikä oli tulos? Seitsemäs. Etenkin ennen kauden alkua me teimme vääriä valintoja. Emme seuranneet sitä polkua, mitä olisi pitänyt seurata”, Vinales tilittää.
 

Uusin numero