Marquez murahtaa: ”Ducatilla voidaan voittaa MM-avaus, mutta ei mestaruutta”

Kuninkuusluokassa kahdella edellisellä kaudella kiiltävintä kuitannut Marc Marquez lukeutuu tähän kaartiin.

Marquez ajoi Hondallaan MM-kenraalissa kakkoseksi Ducatin Andrea Dovizioso edellään ja tämän tiimikaveri Andrea Iannone välittömässä tuntumassaan.

– En usko, että Ducati on tämän kauden mestarisuosikki, mutta suosikki kuitenkin kauden avauksessa Qatarissa. Ducatilla on suuri mahdollisuus voittoon, myöntää viime kaudella kymmenen ensimmäistä GP:tä nimiinsä napannut Marquez.

Ducatin GP15-pyörillä otettiin Qatarissa huima harppaus sitten kahden edellisen talvitestijakson Malesian Sepangissa, jossa puolestaan Marquez oli täysin pitelemätön.

– Jos minulta olisi kysytty asiaa Malesiassa, niin olisin vastannut, että en usko Ducatin olevan noin nopea Qatarissa.

Ducatin vahva esiinmarssi ei ole kuitenkaan sekoittanut Marquezin ajatuksia kokonaisuutta, eli 18 osakilpailun mittaista sarjaa silmäiltäessä.

Hän pitää edelleen Yamaha-kuljettajia Valentino Rossia ja Jorge Lorenzoa, sekä tiimikaveriaan Dani Pedrosaa kovimpina haastajinaan kolmatta kultaa putkeen metsästettäessä.

– Päävastustajani ovat Valentino, Jorge ja Dani siitäkin huolimatta, että Ducati tulee olemaan kova ja saavuttamaan hyviä tuloksia monissa kisoissa, Marquez ennakoi.
 

Uusin numero