Marko Leponiemi vaihtaa luokkaa

Tavoite tällä kaudella oli olla pikkunelariluokassa kolmen parhaan joukossa, mutta pienistä teknisistä murheista ja muista asioista johtuen Marko ei päässyt harjoittelemaan riittävästi alkuvuodesta.
Nyt miehen mukaan on tilanne se että ”mitalien ulkopuolisista sijoista ei kannata ajaa ja vain muiden todella huono onni voi tuoda nelari luokassa mitalin ja niin huonoa tuuria en kenellekään toivo” Marko toteaa.

Loppukausi ja tulevaisuus

”Ajohalut on kuitenkin tallella ja kilpailuistakaan ei oikein osaa olla pois, niin ajetaan sitten piikkiluokassa loppukausi” Marko toteaa. Ei sielläkään ole mahdollisuutta enää mitaleille, mutta hyviä SM sijoituksia kuitenkin. Marko ajaa loppukauden Kawasakilla.
Taustalla Markoa ovat merkittävästi auttanen Vesa Kytönen sekä Kari Helin ja yhteistyö heidän kanssaan jatkuu edelleen. Kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa jatketaan toimintaa normaalisti.
Uudesta kaudesta Marko toteaa että kaikki on auki, mutta avoin luokka kiinnostaisi 2t pyörällä. ”Katsotaan kuitenkin mihin suuntaan ja milloin nämä asiat etenevät” ”Lepo” virkkaa.

Uusin numero