Manninen Bros. rakentaa Haavistolle pakettia EMX250-sarjaan

EMX150-sarjan voittajalle, eli tässä tapauksessa britti Albie Wilkielle oli palkintona paikka italialaiseen J-Tech tiimiin Hondan tuella EMX250-sarjaan. Haaviston osalta se lipsahti hopeatilan myötä käsistä.

– Melko ristiriitaiset tunteet, Haavisto voitti molemmat erät ja oli sarjassa hopealla ja tiiimin muut kuljettajatkin viiden kärjessä, mutta silti tunnelmat on apeat. Eniten tässä harmittaa tiimipaikan menetys, sillä rahallisesti se tarkoittaan noin 70 000-100 000 euroa, joka uuden kuljettajan on tuotava tuon tason tiimiin oikeastaan vauhdista riippumatta, kertoo Manninen.

– Kävin Lommelissa neuvottelemassa useiden eri tiimien kanssa, mutta tilanne MM- ja EM-sarjassa on se, että jopa kympin kärjessä kärjestä löytyy kuljettajia, jotka joutuvat ostamaan paikkansa tiimistä. Tällä hetkellä näyttää nyt siltä, että Haavistolle ei löydy tiimipaikkaa ulkomailta vaan lähdemme nyt omalla Manninen Bros. Honda-tiimillä rakentamaan pakettia Jerelle ensi vuoden EMX250-sarjaan. Toivottavasti löydämme nyt hyviä sponsoreita, jotta Haavisto nähdään jälleen ensi vuonna Euroopassa kisaamassa, jatkaa Manninen.

Team Manninen Bros. Hondan Matias Murto sijoittui EMX150 EM-sarjassa neljänneksi ja Tatu Junnola viidenneksi.
 

Uusin numero