Maailmanmestariuria alkamassa Vuohimäessä Räikkösen, Salmisen ja Karttialan jäljiltä?

Suomalaisista moottoriurheilun maailmanmestareista Kimi Räikkönen (formula 1), Juha Salminen (enduro) ja Timo Karttiala (RR) aloittivat aikanaan uransa juuri Lasten taitoajoista.

Otsikolle on varmaan perustetta.

Helppoja tehtäviä

Lasten taitoajoon voi osallistua joko sähkömopolla tai polttomoottoripelillä. Mahdollisten laitteiden määrä on laaja.

Tehtävät koostuvat helpoista kuten ympyrän ajaminen, hidasajo, keinulauta, pieni maastopolku jne. Vauhti ei ole pääasia vaan mukava yhdessäolo. Vanhemmat ja lapset touhuavat molempia kiinnostavan asian parissa.

Espoon Moottorikerho ja Helsingin Työväen Moottorikerho aloittivat tapahtumat lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Valitettavasti perinne katkesi, kunnes MP-taito polkaisi tapahtumat uudelleen käyntiin viime vuonna kolmen tapahtuman voimin.

Mukaan ilmaiseksi

Kerho tarjoaa tapahtuman mukaan tulijoille. Saattaa myös kioski ja grilliherkut olla aika edullisia, näin ainakin viime vuotisissa kolmessa tapahtumassa.

Lasten taitoajot käynnistyvät Vuohimäessä (Båtvikintie Kirkkonummi) ensi sunnuntaina klo 12 alkaen.

Jaksot ovat edellisvuoden  tapaan helppoja ja turvallisia. Tapahtuman tavoitteena on kerätä paikalle mahdollisimman paljon trialista kiinnostuneita perheitä, joiden lapsilla on sähkö- tai bensamopo. Siis kaikki jotka eivät vielä uskalla isompiin kilpailuihin ovat tervetulleita ajamaan.

Jokainen kuski saa palkinnon ja tapahtuma on ilmainen.

lmoittaudu mielellään etukäteen sähköpostitse: mptjunior@gmail.com tai Jykä 0400-696211niin varmistat mehun ja makkaran riittävyyden.

Uusin numero