Lorenzo lupaa taistella tulisesti ja tunteet pinnassa loppuun asti

– Periksi ei anneta piiruakaan. Loppuun asti painetaan ja taistellaan mestaruudesta, lähettää kaksi edellistä osakilpailua nimiinsä vienyt Lorenzo viime hetken terveisensä Marquezille.

Molemmilla on taatusti myös paljon tunnetta pelissä neljän kilometrin mittaisella Ricardo Tormo-radalla, jossa käydään kotiyleisön edessä huima kapina ainakin GP-voitosta.

– Valencia on minulle kotikilpailu ja tunteet ovat siellä pinnassa. Minulla ei ole mestaruuden osalta mitään hävittävää. Kaikki on pelkkää voitettavaa ja tässä mielessä kortit ovat puolellani, julistaa Lorenzo.

Lorenzo myöntää, että hän oli menettää jo toivonsa Malesian GP:n aikoihin Sepangissa.

– Tästä tulee erittäin jännittävä, käytännössä kauden jännittävin GP-viikonvaihde. Olen erittäin motivoitunut, sillä kolme GP:tä sitten uskoin, että mestaruusmahdollisuuteni ovat menneet. Nyt minulla on kuitenkin ainakin vielä tilaisuus taistella siitä. Päävastustajallani on paljon enemmän paineita, koska hän on niin lähellä mestaruutta, Lorenzo lisää löylyä Marquezin ja Hondan kiukaalle.

– Odotan todellakin innolla päästä ajamaan täällä. Pistän kaikki voimavarani likoon ja jos pystyn jatkamaan ajamista omalla tasollani, niin kamppailen voitosta. Katsotaan sitä lopputilannetta sitten sen jälkeen. Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua. Ei varsinkaan siinä tapauksessa, jos sää on yhtä epävakaa kuin vuosi sitten täällä. Usko itseeni on kova fanien edessä, vakuuttaa Lorenzo.

Tallikaveri Valentino Rossi lupaa tarjota kaiken mahdollisen tukensa Lorenzolle.

– Jos olen riittävän vahva Valenciassa, niin haluan auttaa Jorgea niin paljon kuin mahdollista ja pyrkiä myös itse podiumille sunnuntaina, muotoilee Rossi.
 

Uusin numero