Lisää loukkaantumisia crossihuipulla: Strijbos teloi lonkkansa Lommelissa

Strijbosilla, 28, on nyt edessään kuukauden mittainen sairausloma samoin kuin MX2-luokan hollantilaisella maailmanmestarilla Jeffrey Herlingsillä, jolla todettiin loppiaisena pieni murtuma sääriluussaan.

Harri Kullaksenkin aikoinaan edustaman Rockstar Energy Suzuki-tiimin riveissä kilpaileva Strijbos kaatui kohtalokkaasti, kun hän osui hyppyrissä nutulleen menneen kuljettajan pyörään. Herentelsin sairaalassa suoritetussa magneettikuvauksessa ilmeni, että Strijbosin lantioluusta oli lohjennut pieni pala.

– Näin hyppyriin tullessani jonkun heiluttavan käsiään, mutta siinä vaiheessa oli jo liian myöhäistä reagoida tilanteeseen ja etupyöräni osui kaatuneen kuljettajan pyörään, Strijbos kertasi tilannetta tiiminsä tiedotteessa.

Strijbosin valmistelut olivat sujuneet siihen mennessä mainiosti 1. maaliskuuta Qatarissa käynnistyvää MXGP-luokan MM-sarjaa silmälläpitäen.

– Tämä oli takaisku ja erittäin harmittava sellainen. Meillä oli tiimini kanssa superhyvä harjoitteluviikko takana Portugalissa ja kaikki oli menossa oikeaan suuntaan. Valitettavasti tämä vain on yksi niistä asioista, jotka ovat osa lajiamme, pudotteli Strijbos.

Strijbosin odotetaan palaavan pyörän selkään viimeistään MM-avauksen merkeissä.

Uusin numero