Lin Jarvis: “Valentino Rossi pelkää ajaa Marc Marquezin lähellä”

Marquez oli jo kärsinyt varikon läpiajorangaistuksen ja nousi kuin mielipuoli takajoukoista kohti kärkeä. Hän ja Rossi tappelivat sijasta kuusi, kun Marquez pakotti italolgendan radalta ulos – se johti kaatumiseen ja samalla susitumiseen ulos MM-pisteitlä. Niin kävi tosin myöhemmin myös Marquezille, kun hän sai aikarangaistuksen vaarallisesta ajamisestaan.

“Tiiminä emme voi hyväksyä hänen ajotapaansa. Hän teki kilpailussa kaksi kertaa tempun, joka ei ole hyväksyttävää. Ensin Aleix Espargaron ja sitten Valentinon kanssa. Siinä oli jopa ison loukkaantumisen riski”, Jarvis ruoski.

“Mielestäni 30 sekunnin aikarangaistus ei ole riittävä, odotamme FIM:ltä lisärangaistuksia. Valentinon mielestä Marquezin ajotyyli on vaarallinen ja hän pelkää ajaa tämän lähellä. Tällaiseen asiaan on otettava tiukka linja. Ei vain meidän takiamme, vaan koko lajin takia.”

Marquez yritti tulla heti kilpailun jälkeen Hondan piltuuseen sopimaan asiasta, mutta hänet käännytettiin pois.

“Minua ei ainakaan kiinnostanut pätkääkään puhua silloin Marquezin tai Hondan edustajien kanssa. Hän yritti tulla meidän varikollemme, mutta se oli täysin vääärä aika ja paikka tulla sanomaan yhtään mitään”, Jarvis pauhasi.

Uusin numero