Kytönen Motorsport Husqvarna 2016: Marko Tarkkala liittyy tiimin vahvuuteen

Moninkertainen MM-mitalisti Marko Tarkkala liittyy Kytösen endurotiimiin ja hallitsevat suomenmestarit Hellsten ja Pohjola jatkavat kokoonpanossa.

Motocrossissa toiminta tiivistyy ja Juuso Matikaisen SM-kaudesta odotetaan vahvaa.

– Viime kausi kaikkine suomenmestaruuksineen Endurossa oli tiimille menestys ja siitä lähdetään vielä parantamaan. Kaikki osa-alueet näyttävät erittäin hyvältä ja luotan tiimimme tekemiseen.  Marko Tarkkalan liittyminen miehistöömme enduro-3 luokkaan tuo aina vaan lisää kokemusta ja varmuutta toimintaamme. Hallitsevien suomenmestareiden Antti Hellstenin ja Eemil Pohjolan tulokset, tekeminen sekä saavutettu jatkuva kehitys luovat kaudelle 2016 kovimmat tulosedellytykset mitä meillä on koskaan ollut. Hellsten ja Pohjola kisaavat luokassa enduro-2. Kotimaan SM-sarjojen lisäksi Eemil Pohjola tulee ajamaan nuorten MM-sarjan kilpailuja, kertoo tiimipäällikkö Vesa Kytönen.

Myös SM-Motocrossissa
siirrytään Husqvarnalle

– Motocrossissa tiivistimme kokoonpanoamme. Juuso Matikaisen suoritukset tulevat varmasti vielä paranemaan ja tulemme ajamaan SM-mitalista. Ronin kanssa alamme ottamaan askeleita kohti kansainvälisiä kisoja. Wiljam Malinin päätavoitteet ovat kotimaassa ja odotamme myös häneltä kehitystä ja hyviä pistesijoja.

– Kytönen Motorsportille kilpailukausi on pitkä ja siihen mahtuu myös CrossCountryn SM-sarja jonka mestaruudesta tietenkin ajamme. Olemme toimineet jo useamman kauden tutulla porukalla, yhteistyökumppaneilla ja Husqvarnan kalustolla. Tämä paketti on toiminut hienosti ja uskon että meno paranee ennestään kaudella 2016, päättää tyytyväinen Vesa Kytönen.

Kytönen Motorsport Husqvarna 2016:
Enduro:

Antti Hellsten, E2, Husqvarna FE 350
Eemil Pohjola, E2, Husqvarna TE 250
Marko Tarkkala, E3, Husqvarna TE 300

Motocross:
Juuso Matikainen, MX2, Husqvarna FC 250
Roni Kytönen, MX2, EMX125, Husqvarna TC 125
Wiljam Malin, MXJ, MX125, Husqvarna TC 125

Uusin numero