Kuusankoski putsasi mitalipöydän

Tilaisuudessa julkaistiin myös Voittamattomat-kirja, joka kertoo suomalaisista moottoripyöräilyn maailmanmestareista. Juhlagaalaan olikin kutsuttu kaikki suomalaiset moottoripyöräilyn maailmanmestarit.

Ratalajien edustajana paikalla oli vuoden 1990 jääspeedwayn maailmanmestari Jarmo Hirvasoja. Sen sijaan maaradan mestari Joonas Kylmäkorpi oli vielä leikkauksen jäljiltä toipilaana, eikä voinut tilaisuuteen osallistua.

Tilaisuudessa jaettiin myös SM-ja PM-mitalit. Kuusankosken Moottorimieskerho putsasi pöydän ratalajien mitaleista, sillä Timo Lahti pokkasi speedwayn molemmat SM-kullat, Jooa Partanen palkittiin 80 cc:n mestarina ja Keittiöpisteen joukkue SM-liigan voittajana.

Maaradan arvokullat ojennettiin Varkauden Aki-Pekka Mustoselle. 80 cc:n joukkuemestarina palkittiin Karhulan Moottorikerhon kaksikko Nike Lunna ja Henri Ahlbom. Ahlbomille pujotettiin kaulaan myös PM-pronssi.
 
* Kuvassa vasemmalla speedwayn molemmat mestaruudet – yleinen ja U-21 – voittanut Timo Lahti, keskellä 80 cc:n Suomen Cupin voittanut Jooa Partanen ja oikealla maaradan SM- ja PM-kultaa voittanut Aki-Pekka Mustonen. Kuva Tomi Nevanperä.

 

Uusin numero