Kullas tekee virtaa täynnä paluun radoille Tampere Supercossissa

Sairaslomalta ajamisen pariin palaava Kullas kertoo olevansa intoa täynnä.

– Fiilikset ovat todella hyvät. Kuntoutuminen on mennyt suunnitellusti, ja nyt on päässyt ensimmäisiä kertoja ajamaan kunnolla.

– On todella hauska päästä Tampereelle näyttämään pitkästä aikaa kotimaisille faneille vauhtia ja tapaamaan sponsoreita!

Motocrossin MX2 MM-sarjassa maailmalla ajava Kullas on edellisen kerran kilpaillut Suomessa vuoden 2011 elokuussa, joten osallistuminen Tampereen suurtapahtumaan on kotimaisille offroad-faneille pitkän

odotuksen tulos. Kullas voitti supercrossin SM-sarjan vuonna 2010.

Tampere Supercrossiin Kullas ei suostu takana olevan ajotauon vuoksi asettamaan tavoitteita, vaan tärkeintä on tulla hakemaan tuntumaa ja pitämään hauskaa.

– Varmasti etenkin käsien kestää hetken tottua ajamiseen, joten vauhdin näkee vasta radalla.

Kullaksen nousu kansainvälisille radoille on nuoresta iästä huolimatta ollut nopeaa. Henkilökohtainen voitto nuorten joukkue-maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2009 avasi ovet ammattilaiseksi. Debyyttivuotenaan 2010 MM-sarjassa  Kullas ajoi 11. sijalle, ja vuotta myöhemmin sijoitus parani yhdeksänneksi loukkaantumisista huolimatta.

Kullas liittyy Tampere Supercrossissa jo ennestään nimekkääseen seuraan, sillä mukaan ovat ilmoittautuneet kotimaan supercross-kärjen lisäksi muun muassa enduron MM-sarjassa ajava Matti Seistola, supermoton MM-hopeamitalisti Mauno Hermunen, AMA Supercross –sarjassa ajava yhdysvaltalainen Weston Peick sekä KTM:n brittiläinen endurocross-tehdaskuljettaja Jonny Walker.

Tampere Supercross & Offroad Expo järjestetään 9.-10. marraskuuta. Tapahtumaan odotetaan kahden päivän aikana yhteensä 10.000 kävijää.

Suomen Moottoriliiton alaisuudessa järjestettävän Tampere Supercrossin kilpailuorganisaationa toimii TamMC -moottorikerho. Liput supercross-kilpailuun ja offroad-messuille myy Tiketti (www.tiketti.fi) sekä tapahtuman omat Facebook-sivut.
 

Uusin numero