KTM-varaosapalvelu Päitsillä

KTM:llä arvostetaan suuresti Päijänteen Ympäriajoa. Tänäkin vuonna KTM on vahvasti mukana kilpailun yhteistyössä sekä myös merkin edustajien tukena.

– Vahvat perinteet omaava Päitsi näyttelee suurta roolia suomalaisessa endurokulttuurissa. Haluamme ehdottomasti olla kilpailun yhteistyökumppanina sekä KTM-kuljettajien apuna kilpailussa. Varaosapalvelulla ja teknisellä tuella tavoitteenamme on antaa oma panoksemme merkkimme edustajien suureen seikkailuun, ynnää KTM Nordicin Kimmo Hurri
 
KTM Nordicin varaosapalvelu kiertää kokoomatauot kilpailun mukana. Palveluun kuuluvan varaosavaraston lisäksi KTM Nordicin jälkimarkkinoinnin ammattitaitoinen henkilökunta on  kilpailijoiden teknisenä tukena.
 
Kilpailijat voivat lunastamallaan varaosakortilla hankkia varaosia läpi kilpailun. Tarvittavia osia ei siis tarvitse maksaa kilpailun aikana. Maksu tapahtuu kilpailun jälkeisellä viikolla KTM-jälleenmyyjälle, josta kortti on lunastettu. Varaosia voi hankkia ainoastaan varaosakortilla, eli käteisostomahdollisuutta ei ole. Palveluun ovat oikeutettuja kilpailuun osallistuvat kuljettajat, jotka omistavat vuosimallin 2012 tai uudemman KTM-moottoripyörän.
 
Varaosakortit ovat noudettavissa 8.-16.3.2016 välisenä aikana valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä.

Uusin numero