Keljon kausi loppui ennen kuin alkoikaan

Teemu Keljon sairasloman ajaksi 137 motorsport on sopinut vuoden 2018 MX1 SM-motocross-sarjaa koskevan ajajasopimuksen Viron Erki Kahron kanssa.

Kahro tulee kilpailemaan SM-sarjassa 137 motorsportin KTM SX-F 450 -pyörällä, Rockstar, Yoko, Duell Bike Centerin, Vehon, Skyddan, Hitachi Power Toolsin, Hyötyajoneuvokeskuksen, Dignitan ja KTM Nordic Oy:n tukemana.

24-vuotias Erki Kahro on 2013 Suomenmestari ja 2014 Vironmestari  MX2-luokassa. Lisäksi hän on saavuttanut pisteitä EM-, MXGP- ja AMA-sarjoissa.

Kahro tulee kilpailemaan SM-motocross-sarjan lisäksi oman  SJT KTM Estonia Kahro Racing Team’n värissä Viron mestaruudesta ja muutamissa MXGP-osakilpailuissa sekä valikoiduissa kilpailuissa Benelux-maissa ja Englannissa.

“Teemu Keljon loukkaantuminen on valitettava asia, mutta kun hän on toipunut, jatkamme hommia yhdessä ja siirrämme tavoitteet kohti kautta 2019. Erki Kahro on erittäin hyvä ja nopea kuljettaja ja uskon, että hän omaa hyvät mahdollisuudet MX1-luokan Suomen mestaruuteen kaudella 2018, toteaa Karri Kuisma.

137 Motorsportin muut kuljettajat Kimi Koskinen ja Teemu Lahtinen ovat harjoitelleet hyvin ja jatkavat valmistautumista kilpailukauteen 2018.

Teksti: 137 Motorsport tiedotus

Uusin numero