Kari Tiaisen endurosafarit Keski-Suomessa

Kari Tiainen omistaa yrityksen nimeltä Exdreames S.L. jonka kotipaikka on Espanjan Fuengirola. Yrityksen pääasiallinen toimiala on endurosafareiden järjestäminen ja ajokoulutus enduro- ja motocrosskuljettajille.
Miksi sitten kesäksi Suomeen? ”Olen saanut asiakkailta palautetta, että olisi kiva ajaa johdollani safareita myös kotimaan haastavissa maastoissa”, kertoo Kari. Toinen syy tulla Suomeen oli yhteistyön aloittaminen rallilegenda Tommi Mäkisen kanssa. Tommi myös järjestää omilla maillaan asiakkaille mönkijäsafareita.

Puuppolan reitit kulkevat Tommi Mäkisen mailla. Reitti on sekä helppoa, että paikka paikoin haastavaa – vastaten suomienduroa. Jämsän reitit pitävät sisällään niin pehmeää hiekkaa kuin helppoa kangasmaastoa. ”Voimme räätälöidä reitit kuljettajien tason mukaan; reitit soveltuvat jopa täysin kokemattomille kuljettajille. Unohtamatta tietenkään kisakuljettajia, joita valmennetaan Jämsän maastojen entisillä MM-osakilpailu reiteillä.”, Kari kertoo. Pääoppaina toimii Kari Tiaisen lisäksi entinen Dakar-rallin veteraani Manolo Barnes ja maailmanmestari Vesa Kytönen. Vauhtia löytyy tarvittaessa oppaiden puolesta vähintäänkin riittävästi.

Kari Tiainen on saanut yhteenottoja moottoripyöräkerhoilta enduro- ja motocrosskoulutuksen järjestämiseksi. Kari onkin jo hahmotellut muutaman kerhon kanssa tapahtumaa jossa koulutus tuodaan kerhon omalle radalle. ”Pyörät kulkevat yhdistelmän sisällä minne päin Suomea tahansa, joten suorituspaikalle ei ole väliä”, toteaa Kari. Asiakkaat voivat osallistua koulutustapahtumiin omilla enduro- tai motocrosspyörillä. Exdreamesin oma kalusto koostuu BMW G 450 X moottoripyöristä vuosimallia 2010.

Asiakkailla on mahdollisuus päästä safareiden yhteydessä myös Tommi Mäkisen ralliauton kyytiin. Kari ja Tommi räätälöivät safareita yhdessä, joten asiakkailla on mahdollisuus ajaa vaikka ensimmäinen päivä mönkijöillä ja toinen päivä enduropyörillä. Päivän päätteeksi on mukava saunoa ja ruokailla.

Lisätietoja:
Kari Tiainen
Puhelin: +34 951 165 199, +358 500 819 552
Sähköposti: info@exdreames.com
Internet: www.exdreames.com

Tommi Mäkinen Events
Puhelin: +358 400 533 730
Sähköposti: tuomo@tommimakinenracing.fi
Internet: www.tommimakinenevents.fi

Uusin numero