Kallio testasi Moto2 -pyöräänsä Valenciassa

Nyt tallit ja kuljettajat ovat siirtyneet Estorilin radalle Portugaliin, jossa ajetaan myös kolmen päivän testijakso tiistaista torstaihin.

– Valencian radalla sain uuteen pyörääni paremman tuntuman kuin viime vuoden lopulla ajetuissa ensimmäisissä testeissä. Kierrosajat olivat vertailukelpoisia, mutta täyttä kuvaa ei vielä saa, kun talleilla on vielä mahdollisuus käyttää erilaisia moottoreita ja renkaita, Kallio kertoi.

– Kaksi ensimmäistä päivää olivat suhteellisen hyviä, mutta viimeisenä päivänä en pystynyt parantamaan omaa parasta aikaani (1.37,0). Pelasimme silloin liikaa säädöillä ja haimme pyörän heikkouksia.

– Tämän viikon Estorilin testeissä lähden hakemaan parannusta omasta ajamisesta. Sillä alueella on vielä kehitettävää tällä Moto2 -luokan pyörällä, Kallio myönsi.

Valkeakoskelainen oli tyytyväinen, että hän pystyi ajamaan täysipainoisesti neljä viikkoa sitten tehdyn olkapääleikkauksen jäljiltä.

– Vasta noin viikko ennen testien alkua olkapään ja käden alueen liikkuvuus palautui normaalille tasolle. Ajamiseen se vanha vamma ei vaikuttanut.

Uusin numero