Kaito Toba Red Bull KTM Ajo Moto3 -tiimiin

Kaito Toba kilpailee kaudella 2020 Red Bull KTM Ajo moto3-tiimissä. Kuva: Red Bull KTM Ajo.

Red Bull KTM Ajo ja Kaito Toba ovat solmineet sopimuksen kilpailemisesta Moto3-luokassa kaudella 2020.

Japanilaiskuljettaja Kaito Toba, 19, liittyy Red Bull KTM Ajo Moto3 -tiimiin kaudella 2020. Vuoden 2014 Asia Talent Cupin voittaja on kilpaillut menestyksellä sekä Red Bull Rookies Cupissa että FIM CEV -sarjassa ennen siirtymistään Moto3-luokan MM-sarjaan.

Tänä vuonna kolmatta kauttaan luokassa ajava Toba kilpailee Honda Team Asian riveissä. Toban alkukauden tulokset olivat positiivisia, ja hän ajoi kauden avanneen Qatarin osakilpailun voittoon. Mallikkaasti sujuneen alkukauden jälkeen Toba on kunnostautunut lähinnä keskeytysten määrässä. Tällä hetkellä Toba on sarjan pisteissä sijalla 16.

Aki Ajo:
On hienoa saada Kaito tiimiimme ensi kaudeksi. Hän on nuori ja lahjakas, minkä olemme saaneet todeta Red Bull MotoGP Rookies Cupin ja Asia Talen Cupin suoritusten perusteella. MM-sarjassa hän on osoittanut omaavansa potentiaalia ja päässyt tällä kaudella nousemaan palkintokorokkeelle. Moto3-luokassa kilpailu on kovaa, joten tarvitsemme kokeneen ja kilpailuhenkisen kuljettajan. Uskon hänen voivan taistella luokan kärkisijoista.

Kaito Toba:
Olen iloinen voidessani liittyä Red Bull KTM Ajo -tiimiin kaudella 2020. Tiimillä on aiemmin ollut todella hyviä kuljettajia ja he ovat voittaneet useita maailmanmestaruuksia, joten on kunnia päästä osaksi tätä perhettä. Odotan todella saavani aloittaa työskentelyn heidän kanssaan. Tavoitteeni ensi kaudelle on olla kilpailukykyinen jokaisessa kilpailussa ja sessiossa ja saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia.

Uusin numero