Kainulainen valmistautuu kauden neljänteen kilpailuun ja kertaa menneitä kilpailuja

Hei!

Tässä vähän kuulumisia… Kisoja on nyt ajettu 3 kausi on pitkä kaiken kaikkiaan 15 osakilpailua. Ajamiseni on parantunut koko ajan ja viimeisin kisa alkoi jo lupailla isommasta askeleelta kehityksessä.
Pyörä on tuntunut hyvältä koko ajan ja nyt kun alkaa vauhtia löytymään niin voi tehdä pieniä hieno säätöjäkin, että kokonaisuus paranisi vielä. En ole hirveän innokas pyörän säätämisen suhteen ennenkuin pääsen itse laittamiini tavoitteisiin radalla, koska tiettyyn vauhtiin riittää ensin kun viet sen hanskalla lähemmäksi ja sen jälkeen voi alkaa vasta miettimään onko jotain mistä aika paranisi taas.
Minulla oli myös hieman tekniikka murhetta kauden toisessa osakilpailussa, mutta ne saatiin kuntoon. Tuo kilpailu antoi jo viitettä seuraavaan että asiat on mennyt ajamisessa eteenpäin ja niin se olikin kun lähdin kauden 3 kisaan. Taso on tosi kova ja kärki menee miljoonaa. Jokaisesta sijasta saat vääntää ruutulipulle saakka. Olen saanut kerättyä jokaisesta kisasta pisteet kotiin ja olen nyt sarjassa sijalla 13, 26 kuljettajan joukosta.
Odotan seuraavaa kilpailua jo innolla. Kisa ajetaan 16.6 Hollannissa. Minulla on nyt hyvät eväät jatkaa tekemistäni siitä mihin jäin viimeksi.
Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille! Palataan taas kun kausi etenee.

Kirsi

Uusin numero