Jorge Lorenzo murtuneena: ”Tämä on Ducati-urani vaikein hetki”

Kolminkertainen maailmanmestari toki sai kauden ensimmäiset MM-pisteensä, mutta 11. sija oli kaikkea muuta, mitä hän oli odottanut.

“Tämä on valtava pettymys. Minulla ei ollut lainkaan vauhtia ja heti startista asti tunne oli aivan väärä. Tämä on vaikein hetki, mitä olen Ducatilla kokenut. Mutta en missään nimessä luovuta. Aion yrittää ihan viimeiseen asti, teen niin paljon töitä kuin pystyn ja keskityn pyörään tietoisena siitä, ettei tämä helppoa ole”, Lorenzo sanoi.

Lorenzo ei luottanut kilpailussa monen muun tavoin pehmeisiin renkaisiin.

”Pehmeällä renkaalla kisan aloittaminen olisi ollut mahdollista. Mutta en voinut tietää, kuinka paljon rengas kuorisi kilpailun lopussa. Austin on haastava rata ja meillä oli vaikeuksia jarrutusten kanssa. Uudessa Ducatissa on hyvät ja huonot puolensa. Elektroniikka toimii hienosti, mutta ajaminen on vain edelleen liian raskasta.”

Lorenzon mielessä kangastelee jo seuraava osakilpailu kotimaisemissa Jerezissä.

”Olen ammattilainen, enkä koskaan luovuta. Nyt on ajateltava positiivisesti. Olen vakuuttunut, että tunnelin päähän ilmestyy vielä valoa. Jerez on yksi suosikkiradoistani ja teen kaikkeni ollakseni siellä kilpailukykyinen.”
 

Uusin numero