Ice1Racingin De Reuver toiveikas kotiradalla

– Sain todella hyvän startin ja pääsin nousemaan neljänneksi, kunnes menetin takajarrun hypyn jälkeisessä kurvissa kolmannella kierroksella. Lisäksi rollarit meni rikki erän loppupuolella ja lopun kruunasi järjestäjän kypäräkameran leimahtaminen liekkeihin. Sanomattakin selvä, että tapahtumia oli liikaa. Uskon, että huomenna ajetaan hyvistä sijoista, kertasi de Reuver karsintaerän kulkua.

Marc de Reuver sijoittui lopulta 13:nneksi karsintaerässä.

De Reuver kolaroi aika-ajossa Jonathan Barraganin kanssa ja loukkasi nilkkaansa.

– Olin nopealla kierroksella, kun Barragan käänsi eteeni. Väistääkseni häntä laitoin jalan maahan ja väännäytin nilkkaani. Huomiseen ajoon tuo ei kuitenkaan vaikuta, nilkka on teipattu hyvin, kommentoi de Reuver tapahtunutta.

Karsintaerän voitti Antonio Cairoli (KTM), toiseksi ajoi Maximilian Nagl (KTM) ja kolmas oli Ken de Dycker (KTM).

Santtu Tiainen mursi viime sunnuntaina harjoituksissa veneluun ranteestaan ja ei pysty osallistumaan MM-sarjan loppukauden osakilpailuun. Tiaisen käsi leikattiin tiistaina ja kuntoutuminen on alkanut hyvin. Tiaisen loukkaannuttua hän menetti myös paikkansa joukkue MM-kilpailuissa.

Ice1Racing-tiimiä Lommelin joukkue MM-kilpailuissa kuun lopussa edustaa Niko Koskela Suomen joukkueessa ja Marc de Reuver Hollannin joukkueessa.

Tulokset:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx
 

Uusin numero