Hermunen hyökkää Biaggin tiimissä MM-kullan kimppuun

– Olen ollut paljon puheissa ja tekemisissä Maxin kanssa ja tilanne on nyt se, että ajan hänen tiiminsä ainoana kuljettajana ensi kauden MM-sarjassa. Tiimin nimeä en tosin tiedä. En ole sen perään vielä viitsinyt kysellä, heittää Hermunen tuttuun tyyliinsä.

Hermunen, 26, ajoi TM:llä maailmanmestariksi vuonna 2013. Viime kaudella hän päätyi MM-hopealle vain viisi pistettä ranskalaisen Thomas Chareyren takana.

Ratamoottoripyöräilyn ehdottomiin italilaisikoneihin lukeutuva Biaggi, 43, puolestaan saavutti viimeisimmän mestaruutensa vuonna 2012 Superbike-luokassa kilpaillessaan.

Värikäs kaksikko Hermunen-Biaggi tuuletti yhteistuumin voittoa joulukuussa, kun he ajoivat ykköseksi Marco Simoncellin muisto- ja hyvätekeväisyyskisassa Italiassa.

”Tuttua touhua”

Hermunen kilpaili kaudella 2014 tshekki Petr Vorlicekin manageroimassa SHR-tiimissä.

– Tiimi vaihtuu, mutta käytännössä ei mikään muu. Jatkan TM:n tehdaspyörällä tuttujen mekaanikkojen kanssa, vahvistaa maanantaina Latinan radalle Italiaan testaamaan suunnannut Hermunen.

Supermoton MM-sarjan kalenteri kattaa kahdeksan osakilpailua. Startti tapahtuu 29. maaliskuuta Espanjan Jerezissä. Hermunen ajaa alkavalla kaudella luonnollisesti vain ja ainoastaan mestaruudesta.

– En ole tosin tuota MM-kalenteriakaan vielä suuremmin silmäillyt, Hermunen kuittaa viitaten aiempiin kokemuksiin.

Viime kaudella kisakalenteri eli läpi kauden monine peruutuksineen ja siirtoineen.

Uusin numero