Herlings on kiistatta huippuiskussa – Kullas 14:s Lieropin avauserässä

Jo lauantaina aika-ajon ja karsintaerän kärkeen karauttanut KTM:n tehdastiimin kuljettaja oli tutussa elementissään Lieropin ensimmäisessä erässä. Syvään helpotuksesta sai varmasti huokaista myös Herlingsin mentori ja tiimipäällikkö Stefan Everts, joka kyseenalaisti suojattinsa come back'in näin pian olkapäävamman jäljiltä.

Herlings antoi tekojen puhua puolestaan huudattamalla fanejaan ja tervehtimällä ruutulippua voittajana vakuuttavalla 24,222 sekunnin erolla toiseksi Kawasakilla ajaneeseen ranskalaiseen Dylan Ferrandisiin.

Kolmanneksi kiirehtinyt ranskalainen Jordi Tixier sai puolestaan tunnustaa tiimikaverinsa Herlinginsin 32,428 sekuntia nopeammakseen.

Harri Kullas päättyi avauserässä KTM:llään sijalle 14. Eteen oli matkaa 3,142 ja taakse 9,128 sekuntia.

Henkilökohtainen MM-kausi kietaistaan siis pakettiin Lieropissa, mutta mielenkiintoista jatkoa on luvassa jo kolmen viikon kuluttua. MM-joukkuekilpailu, eli MXoN odottaa vuoroaan 28.-29. syyskuuta Teutschenthalin radalla Saksassa.

Tulppaanimaan trioon on valittu Mike Kras, Glenn Goldenhoff ja Herjan Brakke. Tosin Hollannin liitto löi joukkueensa nippuun siinä vaiheessa, kun Herlingnsin luultiin olevan sivussa koko loppukauden.

Jussi Vehviläisen johtamassa Suomen joukkueessa Teutschenthalissa ajavat Kullaksen ohella Santtu Tiainen ja Ludde Söderberg.

Täydelliset tulokset ja Lieropin GP:n tulosseuranta:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx?ct=1&c=7
 

Uusin numero