Harley-Davidsonin jälleenmyyjät kisaavat rakentelumestaruudesta

Harley-Davidson-jälleenmyyjät ympäri Eurooppaa kisaavat pyöräkustomoinnin kuninkuudesta. Nordic Custom Kings -osakilpailussa on vastakkain kaksi pohjoismaista jälleenmyyjää – Harley-Davidson Oslo ja Harley-Davidson Østfold. Molemmat jälleenmyyjät ovat laittaneet itsensä likoon luodessaan oman versionsa Harley-Davidson Street 750 -mallista.

Battle of the Kings -kilpailu on parhaillaan käynnissä ja se kestää kesäkuuhun 2015 saakka. Kisa on tarkoitettu Euroopan valtuutetuille H-D-jälleenmyyjille. Osallistujien haasteena on luoda Harleyn uudesta Street 750 -mallista päät kääntävä custom-versio. Kilpailu on kaksivaiheinen, ja paikalliskisojen voittajat pääsevät Euroopan loppukilpailuun.

Kilpailun ensimmäinen vaihe on nyt julkistettu ja omaa suosikkiaan Nordic-kisassa voi äänestää Custom Kings -verkkosivuilla. Äänestyksen voittaja etenee Euroopan loppukilpailuun, jonka viisi parasta saavat kutsun Wheels & Waves -tapahtumaan. Euroopan laajuinen kustomoinnin erikoistapahtuma järjestetään 11.–14.6.2015 Biarritzissa, Ranskassa, jossa asiantunteva tuomaristo valitsee lopullisen Custom King -voittajan.

– Street 750 on jo tehnyt vaikutuksen nuorempaan motoristisukupolveen. Kyseessä on täydellinen moottoripyöräalusta kustomointiin, sillä se on ikään kuin tyhjä kangas, johon käyttäjät voivat lisätä oman kädenjälkensä, kertoo markkinointipäällikkö Steven Fröhlich, Harley-Davidson Nordic.

– Harley-Davidson Oslon ja Harley-Davidson Østfoldin rakentamat custom-pyörät ovat konkreettisia työnäytteitä alan parhailta taitajilta. Jokaisessa Harleyn valtuutetussa jälleenmyyntiliikkeessä on taitavia ja kouluttamiamme teknikkoja, jotka ovat kaikki kiistämättä kustomoinnin ammattilaisia. Harvalla brändillä on vastaavaa taustaa kustomoinnin ja siihen paneutuneiden ammattilaisten parissa, sanoo Fröhlich.

Vaivatonta kustomointia ja yksilöllistä elämäntyyliä varten suunniteltu Street 750 on tuorein lisäys Harley-Davidsonin Dark Custom -mallistoon. Pelkistetyssä ja minimalistisessa mallissa on aitoja retrotyylisiä vivahteita, mustia ja mattaviimeisteltyjä yksityiskohtia sekä edullinen hinta, joka houkuttelee uusia harrastajia tutustumaan brändiin.

Uusin numero