Haluatko promoottoriksi?

Offroad Expo -messut kerää alan harrastajat jälleen Tampereelle 10.–11.11.2017. Omassa hallissaan järjestettävä Tampere OffroadExpoon on vapaa pääsy, ja myös pysäköinti on maksutonta messujen asiakkaille. Pohjoismaiden suurimmilla offroad-messuilla esitellään yli 60 näytteilleasettajan voimin kaikki alan uutuudet.
 
OffroadExpo tunnetaan ammattilaisten ja asiantuntijoiden ponnahduslautana mielenkiintoisiin toimiin ja tehtäviin. Messukoordinaattorin tehtävä onkin ainutlaatuinen tilaisuus luoda verkostoja alan toimijoihin. Kaikki aiemmat messupromoottorit ovat työllistyneet OffroadExpon jälkeen alansa huipputehtäviin.
 
Nyt etsimme uutta tähteä suomalaisen offroad-maailman tähtikartalle. Oletko se sinä? Huomioithan, että voit toimia Offroad Expo näyttelykoordinaattorina nykyisen työsi ohessa!

Lähetä lyhyt kertomus itsestäsi palkkiotoivomuksen kera sähköpostitse osoitteella: info@gravelsports.fi
 
Edellytämme näyttelykoordinaattorilta seuraavaa:
 
Sinulla on perustietous Suomen motocross- ja endurokentästä käytännössä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia itsenäisesti sekä ideointi- ja organisointikykyä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti vähintään suomea ja englantia
 
Tarjoamme sinulle:
 
Monipuolisen näköalapaikan Suomen motocross- ja enduroharrastajien ja alan päättäjien keskuuteen. Työtehtävia ovat asiointi näyttelyasettajien kanssa, näyttelyyn liittyvät järjestelyt, tapahtuman myynti- ja markkinointitehtävät.
 
Toivomme ystävällisesti hakemustasi 31.1.2017 mennessä osoitteeseen info@gravelsports.fi

Tampere Supercross & Offroad Expo tapahtumien vastuullinen järjestäjä on Gravel Sports Oy

Teksti: tiedote

Uusin numero