GoPro julkaisi oman fiilisvideonsa Turun supercrossista

Supercross on yksi motocrossin kilpailumuodoista. Kilpailu ajetaan pudotuskaaviojärjestelmällä, joka huipentuu päivän nopeimpien ajajien finaalilähtöön.

Normaalia motocrossrataa lyhyempi ja teknisempi rata takaa vauhdikkaan, näyttävän ja viihdyttävän kisatapahtuman.

Suomen Mestaruus 2013 ratkeaa seitsemän osakilpailun pituisessa sarjassa, joista kaksi ensimmäistä ajettiin Helsingin MP-messujen yhteydessä Messukeskuksessa. Kesän osakilpailut ajetaan 25.5 Turussa, 20.7 Siilinjärvellä ja 10.8 Vantaalla. Kaksi viimeistä osakilpailua 25.-26.10 Tampereen Messuhallissa.

SM-osakilpailujen yhteydessä ajetaan MXCA osakilpailut, joissa 12 – 15 vuotiaat parhaat juniorikuljettajat taistelevat Suomen cup mestaruudesta.

Supercrossin SM-sarjan viralliset yhteistyökumppanit ovat Monster Energy, AllRight, GoPro, Honda, KTM, Pohjola, Veho ja Yamaha.

Lisätietoa osoitteesta
www.smlsupercross.fi

Tietoa GoPro:sta

Half Moon Baysta, Kaliforniasta lähtöisin oleva GoPro on maailman johtava aktiviteettien kuvantallennukseen erikoistunut yritys.

GoPron mallistoon kuuluvia mukana kannettavia ja varusteisiin kiinnitettäviä kameroita ja niiden lisävarusteita myydään yli 60 maassa ja USA:ssa määrättyihin urheilulajeihin erikoistuneissa liikkeissä, joita ovat esim. The Sports Authority, Sports Chalet, Cycle Gear ja Best Buy sekä myös netissä sivustolta

gopro.com. Suomessa GoPro:n edustajana toimii Future Retail Oy.
http://www.futureretail.fi
 

Uusin numero