Ensityypit: Honda NC 700 X

Honda on luonut Jazz-moottorin puolikkaan ympärille uuden moottoripyöräperheen, jonka jäsenet ovat edullisia tuottaa ja samalla poikkeuksellisen hauskoja ja käyttäjäystävällisiä. 

NC-perheeseen kuuluvat skootterimainen Integra, nakumalli NC 700 S ja allroader NC 700 X, jotka ovat tekniikaltaan samanlaisia.

NC 700 X koeajettiin sateen läpikotaisin kastelemilla portugalilaisilla teillä. Ensimetristä lähtien oli selvää, että New Concept tarjoaa positiivisessa mielessä erilaisen näkökulman moottoripyöräilyyn.

Autoperäinen moottori on erittäin onnistunut. Sen dieselmäinen luonne tarjoaa poikkeuksellisen paljon voimaa aivan alakierroksilla, joten pyörä on helppo alottelijoille, mutta myös kokeneemmat kuljettajat osaavat arvostaa moottorin nöyrää toimintaa.

Luottamusta herättävät ajo-ominaisuudet yhdistettyinä ABS-jarruihin ja käytännöllisiin ratkaisuihin, kuten tankkidummyn alta löytyvään kypärän säilytystilaan tekevät Honda NC 700 X:stä erittäin todennäköisesti kesän 2012 keskikokoisen hittipyörän. Erityisesti, kun hintakin on erittäin kohtuullisella tasolla.

Koko testiraportti luettavissa Biken numerosta 2.2012.

Uusin numero