Ensimmäinen suuri moottoripyörien koeajopäivä 29.4. Messukeskuksessa

Mukana koeajoissa ovat suurimmat moottoripyörämerkit mm.  Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, Peugeot, Suzuki, Triumph,  Vespa ja Yamaha. Koeajettavia moottoripyöriä on noin 100.

– Näin massiivista koeajotapahtumaa ei ole ennen järjestetty. Nyt maahantuojat tuovat uutuuspyöränsä koeajoon yhteiseen tapahtumaan, jotta moottoripyörän hankintaa harkitsevat voivat helposti vertailla eri merkkejä ja malleja. Uskomme tämän palvelevan asiakkaitamme hyvin, kertoo Patrik Manner Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaostosta.

– Suuri koeajotapahtuma on jatkoa MP-messujen koeajoille, jotka onnistuivat erittäin hyvin. Silloin koeajajia oli kolmen päivän aikana yli 1000. Uskon, että koeajoja tulee nyt reilut 2000 yhden päivän aikana. Tällä kertaa koeajo ei tapahdu halleissa, vaan koeajolle lähdetään Messukeskuksen pysäköintialueelta ja moottoripyörää päästään ajamaan liikenteen sekaan.

Koeajotapahtumassa on maahantuojien ja kauppiaiden esittelypisteitä. Messukeskuksen ravintola on myös avoinna tapahtuman aikana.

– Toivotamme kaikki moottoripyöräilijät tervetulleiksi tapahtumaan viettämään mukavaa päivää muiden motoristien seurassa. Tämä on ensimmäisiä kevään tapaamisia, joten moottoripyörät kannattaa ottaa esille huhtikuussa  ja hurauttaa paikalle, kehottaa Manner.  

Koeajotapahtuma on kaikille maksuton. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintitalossa on veloitukseton moottoripyörillä tapahtumaan tuleville. Moottoripyörät ajetaan pääsääntöisesti pysäköintihallin ylätasanteelle. Auton pysäköinti maksaa Messukeskuksen pysäköintialueella 12 e.

Messukeskukseen pääsee kätevästi myös junalla, raitiovaunulla tai linja-autolla. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 200 metrin matka Messukeskukseen. Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen edessä.

Koeajon järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston kanssa.
 

Uusin numero