Enduron Ruotsin MM-osakilpailun starttilistoilla kahdeksan suomalaista

MM-sarjan vakiokuljettajat, E1-luokassa kilpailevat Eero Remes (KTM), Matti Seistola (Husqvarna) ja Antti Hellsten (TM), E2-luokan Juha Salminen (Husqvarna), sekä E3-luokan Marko Tarkkala (Beta) saavat länsinaapuriin seuraukseen EM-sarjassa tällä kaudella hyvää jälkeä tehneen Roni Nikanderin, Toni Erikssonin ja Lauri Pohjosen.

KTM-pyörillä kilpailevasta kolmikosta Nikander ajaa ykkös-, Eriksson kolmos- ja Pohjonen junioreiden luokassa.

– Lista saattaa vielä elää, sillä ainakin minä olin vielä jokunen aika siinä uskossa, että Ruotsissa on mukana toistakymmentä suomalaiskuljettajaa, toteaa moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen.

Niin ikään KTM:llä kilpailevan Jari Mattilan suunnitelmissa oli myös Ruotsin osakilpailu. Hän jätti sen kuitenkin väliin tultuaan valituksi ISDE-kuusikkoon Seistolan tilalle.

Mattila on mukana Heinolassa syyskuun vaihteessa ajettavassa Suomen osakilpailussa. Heinolan jälkeen MM-kaudesta on jäljellä enää kaksi kisapäivää. Ne ajoittuvat 20.-21. lokakuuta Brignolesiin Ranskaan.

Suomalaiskuljettajista Ruotsiin parhaista asetelmista lähtevät Remes ja Salminen, jotka ovat molemmat pisteissä kolmantena.

Enduron Ruotsin MM-osakilpailun starttlistat:
http://www.fim-live.com/fileadmin/alfresco/MAXXIS_FIM_Enduro_World_Championships_-_Karlsborg_(SWE),_entry_lists_-_25&26_August.pdf
 

Uusin numero