Duell Bike-Center Oy vahvistaa toimintaansa

Sami Takaneva on nimitetty Duell Bike-Center Oy:n markkinointi- ja viestintäpäälliköksi. Samilla on vahva kokemus auto- ja teknisen alan tukkumyynnin sekä maahantuonnin markkinointi- ja viestintätehtävistä. Sami on toiminut aiemmin mm. Koivunen Oy:n markkinoinnissa sekä Hyundai Motor Finland Oy:n PR- ja viestintäpäällikönä Suomessa sekä Baltian maissa.

Duell Bike-Center Oy on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuonti ja tukkuliike, jonka maahantuomien tuotteiden myynti tapahtuu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Duell Bike-Center Oy:n maahantuontivalikoimaan kuuluvat moottoripyörien- ja kelkkojen, mopojen- ja mönkijöiden varusteet, tarvikkeet ja varaosat sekä lisäksi venetarvikkeet. Duell Bike-Center Oy on powersports-tuotteiden markkinajohtaja Suomessa, Skandinaviassa sekä Baltiassa ja edustaa mm. Oakleyn, Scott:n, Alpinestarsin, HJC:n, Schuberthin ajovarusteita sekä mm. Pirellin, Metzelerin, Dunlopin, Foxin, Brembon teknisiä tuotteita.

– Olemme olleet hallitun kasvun tiellä usean vuoden ajan ja kasvattaaksemme yhä liiketoimintaamme, tarvitsemme myös jatkossa suurempaa markkinoinnin läsnäoloa kaikissa kanavissamme. Pysyäksemme alan edelläkävijänä tarvitsimme tiimiimme energistä moottoria pyörittämään noin 200 tehdastoimittajan ja yli 100.000 tuotenimikkeen markkinointia sekä viestintä, kommentoi Duell Bike-Center Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä.

Duell Bike-Center -konserni työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Virossa yhteensä 90 työntekijää ja konsernin liikevaihdon vuodelle 2019 odotetaan kasvavan 55 miljoonaan euroon. Duell Bike-Center Oy:llä on toimitilat Suomessa Mustasaaressa ja Vantaalla sekä Ruotsissa Tranåsissa.

Uusin numero