Caterham esittelee moottoripyöriä

Autovalmistaja ja F1-tiimi Caterham esitteli EICMA-messuilla kolme uutta moottoripyöräprototyyppiä. Caterham kilpailee ensi vuonna myös yhdellä tiimillä Moto2-sarjassa.

Moottoripyörien citymaasturiksikin kutsuttu Brutus 750 muistuttaa paljolti viime vuonna esiteltyä OVER-valmistajan mallia, joka oli nimeltään Brutus. Tätäkin tuotantoon suunniteltua mallia kutsuttiin moottoripyörien citymaasturiksi, ja sen kohderyhmänä oli palotorjunta.

Caterhamin Brutus on lähes identtinen OVER-mallin kanssa, uutta väritystä lukuun ottamatta. Viime vuoden mallin muotoilusta  vastasi Alessandro Tartarini, joka sittemmin on rekrytoitu Caterhamin päämuotoilijaksi.

Caterham esitteli myös kaksi polkimilla varustettua mallia: Carbon E-Bike ja Classic E-Bike. Valmistajan mukaan kaikki kolme prototyyppiä tulee tuotantoon, ensimmäisenä Brutus keväällä 2014. Oikealla olevissa kuvagallerioissa voi tutustua kaikkiin malleihin.

Teksti: Jonathan Balsvik

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero