Cal Crutchlow kertoo, keiden kuljettajien kanssa ei tule toimeen

Jokainen vastustaja on kaikille este parempaan menestykseen, se aiheuttaa jännitteitä. Toisaalta vastustajat ovat ainoita, jotka ymmärtävät, mitä liikkuu toisten kuljettajien päässä. Tämä monesti lähentää suhteita.

LCR Hondan Cal Crutchlow ei ole niitä miehiä, jotka pelkäävät sanoa kuten asiat ovat.

”Pidän todella paljon juuri muita kuljettajia vastaan kilpailemisesta, se on joskus aika tiukkaakin. Ja vaikka et pidäkään vastustajistasi radalla, se ei estä pitämästä heistä radan ulkopuolella”, Crutchlow sanoo.

”Me kaikki katsomme tätä työtä samalla tavalla, samasta näkökulmasta. Me kaikki uhraamme paljon tämän työn eteen. Me matkustamme koko ajan, olemme poissa kotoa ja harva meistä pitää siitä. Mutta me kaikki haluamme samaa asiaa, joten on arvostettava paljon kaikkia heitä, jotka laittavat peliin yhtä paljon kuin minäkin.”

“Me olemme kaikki mukana tässä samassa sopassa. Jokainen laittaa jopa henkensä likoon. Silloin näitä vierelläsi ajavia kavereita on ihan pakko arvostaa paljon.”

Silti Crutchlow kertoo pitävänsä toisista kuljettajista enemmän kuin toisista.

”Vaikka olemme samassa veneessä, tarkoittaako se, että kaikista heistä on tykättävä? Ei. On kavereita, joista tykkää enemmän, toisista vähemmän. En pidä kaikista kuljettajista, mutta se ei estä minua paiskaamasta kättä heidän kanssaan.”

Crutchlowilta kysyttiin hänen väleistään sarjan toisiin brittikuljettajiin.

”Tulen hyvin toimeen Bradley Smithin kanssa. En pidä häntä ihan parhaana kuljettajana sarjassa, mutta en minäkään sellainen ole. Sam Lowes on mahtava kaveri, hänellä on mieletön asenne. Olemme todella hyviä ystäviä. Scott Reddingin kanssa en tulee toimeen, mutta se on ihan ok, eikä haittaa minua”, Crutchlow sanoo.

”Joka tapauksessa en toivo kenellekään pahaa, toivon, että he kaikki menestyisivät niin hyvin kuin mahdollista. Totta kai toivon, että me brittikuljettajat pärjäisimme mahdollisimman hyvin italialaisia, espanjalaisia ja kaikkia muita vastaan.”

”Se, arvostako jotakin kuljettajaa vai en, on todella paljon kiinni asenteesta. Älkääkä ymmärtäkö väärin, ei minunkaan asenteeni ole ollut aina kunnossa. En ole mikään enkeli. Voin sanoa, että tulen hyvin toimeen Dovin, Marcin ja Valen kanssa. Dani Pedrosan kanssa en niinkään”, britti tunnustaa.
 

Uusin numero