Bradley Smithin MotoGP ura lähellä loppua – ei palaa Tech 3:lle

Britillä ei ole ajopaikkaa ensi kaudeksi, mutta hän on kertonut halustaan palata Tech 3:lle, missä ajoi 2013-2016. Itse asiassa monelta on pääsyt unohtumaan, että kaudella 2015 hän oli MM-sarjassa jopa kuudes. Tech 3:sta tulee ensi kaudella juuri KTM:n satelliittitiimi.

Smith itse uskoo pystyvänsä jatkamaan kuninkuusluokassa.

”Vaikka en aja enää ensi kaudella KTM:n tehdastiimissä, se ei tarkoita, että olisin poissa kuvioista. Tämä tarkoittaa vain, etten aja enää tehdastiimissä. KTM:llä on yhä kaksi vapaata paikkaa ensi kaudeksi ja he haluavat minut jommallekummalle.”

Tech 3:n johtaja Poncharal sen sijaan sanoo, että heistä on tulossa KTM:n junioritiimi, eikä Smith oikein 27-vuotiaana sovi siihen profiiliin.

”Minä en ole kuullut mitään Bradley’in liittyvää ensi kauden suhteen. Hän ei ole puhunut kanssani, eikä KTM:ltäkään ole kuulunut mitään, en tiedä, mikä heidän suunnitelmansa on. Mielestäni hän on oikein hyvä pyörän kehityskuljettaja, mutta ollakseni rehellinen, hän ei ole enää mikään juniorikuski”, Poncharal sanoi.

”Emme ole sopineet mistään, mutta iso todennäköisyys ja mahdollisuus on sille, että KTM-juniori Miguel Oliveira ja nykyinen kuljettajamme Hafizh Syahrin ajavat meillä ensi kaudella.”

 

Uusin numero