Bike Eicmassa – Euroopan suurimmassa prätkänäyttelyssä

Eicmaa on odotettu, sillä se on paikka, jossa viimeisimmätkin uutuudet julkistetaan. Itse asiassa Intermotin jälkeen luvassa on vielä iso nippu uutuuslaitteita. Bike matkaa messuille isolla porukalla, sillä Ruotsista lähtevät sekä päätoimittaja Christer Miinin että toimittaja Janne Lilleberg. Suomesta matkaan lähtevät allekirjoittanut sekä Heidi kameroineen. 

Tulemme tekemään viime vuotiseen tapaan paljon juttuja. Sunnuntaina homma alkaa Ducatin iltatilaisuudella ja sieltä on luvassa tunnelmapaloja kuvien ja juttujen muodossa. Mikäli yhteydet pelittävät, live-kuvagalleria päivittyy koko tilaisuuden ajan. Sama homma jatkuu Yamahan maanantain iltatilaisuuden kanssa ja sitten tiistaina pistetään täysi hönkä päälle ja uutisoidaan kahden päivän ajan kaikki mahdollinen. 

Mitä sitten voimme odottaa Eicmasta? 

Julkaiseeko Yamaha T7:n tuotantoon, sitä me todella odotamme ja uskomme, että näin käy. KTM tuo tähän segmenttiin 790 Adventuren ja kuinka hienoa onkaan testata nämä ensi vuonna yhdessä? Kuulemiemme huhujen mukaan myös Kawasakilla olisi jotain annettavaa tähän segmenttiin. Mene ja tiedä, parin päivän päästä olemme viisaampia.
 

Asfalttipuolella Suzuki Katana tulee varmasti saamaan paljon huomiota, vaikka se julkistettiin jo Intermotissa. Ainakin meidän toimituksessa tätä on hekumoitu, mutta se johtuu varmasti myös meidän keski-iästä. Katana oli kova juttu jo aikanaan. 

Olisi kummallista. jos Bemarilta ei tulisi jotain herkkua sporttipuolelle, joten odotamme ehdottomasti uutta BMW S1000RR:ää todella paljon päivitetyllä elektroniikalla. Yhtälailla katseet kohdistuvat Ducatiin. Esitelläänkö Milanon illassa uusi Panigale V4R? 

Varmaa on se, että paljon uutta ja ihmeellistä esitellään ja me raportoimme näistä uutisista täällä Biken netissä, kuten myös sosiaalisessa mediassa. Pyrimme tuomaan uutuudet nopeaan tahtiin tänne ja päivittävään kuvagallerioita jatkuvalla syötöllä. Emmekä tietenkään unohda suomalaisia toimijoita, jotka ovat paikalla omien tuotteidensa kanssa. 

Mutta nyt keskitytään MotoGP-viikonloppuun ja sunnuntaina sitten avataan Eicman uutisointi. 

Hyvää viikonloppua! 

Uusin numero