Ben Spies otti tuplapotin Qatarin Superbike-kilpailussa

Ben Spies! Onko hän uusi Valentino Rossi? Vai seuraava Troy Bayliss? Yksi asia on varma; Spies tunnetaan tämän jälkeen taatusti Superbike-ympyröissä. Kun takana on kaksi kisviikonloppua neljästätoista Spiesin tulokset ovat seuraavat: Paalupaikka jokaisessa neljässä lähdössä ja kolme voittoa. Jos häntä ei olis puskettu radalta ensimmäisessä kilpailussa Phillip Islandilla hän olisi onnistunut sataprosenttisesti… Moninkertainen AMA Superbike-mestari on tullut jäädäkseen. Ja sitäpaitsi, kuinka moni kuljettaja ottaa äitinsä mukaan kisoihin? ”Any man who loves his mother”, kuten Dean Martin lauloi aikanaan…

Noriyuki Haga on edelleen pistejohdossa. Näin hyvin kausi ei ole koskaan käynnistynyt Hagalla. Ylensä hän alkaa vauhdikkaan takaa-ajon kauden puolivälissä ja taistelee loppukaudesta jo palkintosijoista loppupisteissä. Tänä vuonna Haga on voittanut yhden lähdön ja ajoi toiseksi muissa lähdöissä.

Aprilia yllätti viikonloppuna. Jo toisena kisaviikonloppuna Aprilia ja Biaggi taistelivat jopa voitosta, mutta sijoittuivat kolmanneksi molemmissa lähdöissä. Nakano paransi Aprilian asemia sijoittumalla neljänneksi ja seitsemänneksi.

Pistetilanne (2 / 14 kilpailua):
1. Haga 85
2. Spies 75
3. Neukirchner 40
4. Biaggi 38
5. Haslam 36
6. Sykes 32
7. Laconi 30
8. Rea 30
9. Nakano 27
10. Kagayama 25

Valmistajat:
1. Ducati 85
2. Yamaha 81
3. Honda 51
4. Aprilia 41
5. Suzuki 40
6. BMW 27
7. Kawasaki 2

Uusin numero