”Baby Hulk” nosti kohinalla osakkeitaan Qatarin GP:ssä

Valaistua aavikkorataa uransa ensimmäistä kertaa kiertävä, "Baby Hulk"-lempinimeä totteleva malesialainen KTM-kuljettaja paketoi perjantai-iltana varsin tyytyväisenä kolmannen ja samalla viimeisen harjoitusjakson ennen lauantain aika-ajoa.

Azmi, 17, tuikkasi treenin päätöskierroksellaan lukemat 2.08,768, joilla hän lohkaisi torstain parhaastaan seitsemän kymmenystä. Nuorukainen nousi samalla kolmen harjoituksen yhdistetyllä tuloslistalla sijalle 27. Perjantain yksittäisessä sessiossa hän löysi itsensä kaksi pykälää korkeammalta.

– Minulla oli tänään ajamiseen parempi fiilis kuin avauspäivänä. Teimme pyörään muutamia muutoksia ja ne osoittautuivat onnistuneiksi. Se teki hyvää myös itseluottamukselle, vahvisti Azmi.

Azmi lähtee nyt ensimmäiseen täysipainoiseen MM-kauteensa. Hänellä on tosin viime vuodelta plakkarissaan villin kortin vierailuja sarjassa. Azmi ylsi kaudella 2013 parhaimmillaan kymmenenteen lähtöriviin Motegin radalla ajetussa Japanin GP:ssä.

– Tuota sijoitusta lähdetään parantamaan Qatarissa. Ajoin viimeisessä harjoituksessa paljon yksin ja hain sitä kautta terävyyttä myös aika-ajoon. Katsotaan nyt, mitä lauantai tuo tullessaan, tuumi Azmi.

 

Uusin numero