Andrea Dovizioso: ”En mieti enää mestaruutta, koska sitä ei ole mitään syytä miettiä”

Dovizion mukaan ero Marqueziin on jo miltei mahdoton tavoittaa. Nyt hän ilmaiseekin huolensa erosta Yamahaan, jotka ottivat tuplapodiumin Saksassa. Dovizioso oli itse vasta seitsemäs.

Ero Marqueziin on jo huima 77 pistettä, Yamaha-kuskeista Valentino Rossiin se on 31 ja Maverick Vinalesiin 21 pistettä.

“Ero Marqueziin on jo valtava, en enää edes mieti sitä. Enemmän olen nyt huolissani erosta Yamahaan. Pystymme kuitenkin yhä haastamaan myös Marquezin vauhdeissa, joten sikäli en ole liian huolissani”, Dovizioso sanoi.

”En ajattele mestaruutta lainkaan, koska ei ole mitään syytä ajatella sitä. Meidän on edelleen tehtävä töitä heikkojen kohtiemme kanssa, muuten emme voi taistella tasapäin Valentinon ja Maverickin sekä muiden kanssa. Paljon tässä on töitä vielä”, Dovizioso sanoo.

”Eniten ongelmia on kiihdytyksissä nopeista mutkista, emmekä pääse muiden kanssa samaan vauhtiin. Juuri siksi me olemme ongelmissa kilpailuissa, takarenkaamme kuluu enemmän kuin muilla”, Dovizioso sanoo.

Saksan GP:ssä Dovizioso oli vasta neljänneksi paras Ducati, mikä häntä totta kai huolestuttaa.

”Ilman muulta tehdastallilta pitää odottaa enemmän, ei ole todellakaan tyydyttävää olla neljänneksi paras Ducati. Mutta tilanne on, mikä se on ja meidän on elettävä sen kanssa.  Loppukaudesta on pystyttävä parempaan, se on selvä. Haluan ehdottomasti taistella paikoista podiumille kauden toisella puoliskolla.”
 

Uusin numero