Ajon tiimissä odotetaan hyviä tuloksia Mugellosta

Jorge Martin ajoi viime kaudella Mugellon Moto3-luokan kilpailussa paalulta voittoon. Kuva: Red Bull KTM Ajo.

MotoGP-sarjan kuudennen, Mugellon osakilpailun alla ajetut positiiviset testit antavat odottaa hyviä suorituksia Red Bull KTM Ajon kuljettajilta.

Tulevana viikonloppuna ajetaan MotoGP-sarjan kuudes osakilpailu Mugellon radalla Italiassa. Red Bull KTM Ajo -tiimin kuljettavat saapuvat areenalle onnistuneen, Barcelonassa ajetun testirupeaman jälkeen.

Moto2-kuljettajista Brad Binder odottaa parantavansa edellisen, Le Mansin kilpailun neljännestä sijasta – toistaiseksi kauden parhaastaan. Jorge Martin puolestaan saapuu itselleen mieluisalle radalle pyrkimyksenään saavuttaa positiivinen tulos haasteellisen Ranskan osakilpailun jälkeen.

Tiimin Moto3-kuljettaja Can Öncü esitti Le Mansissa vakuuttavia otteita, mutta pistesija jäi parin sekunnin päähän. Positiivisen tuloksen ja onnistuneiden testien jälkeen Öncü pyrkii parantamaan edellisestä kilpailusta ja kehittämään edelleen tuntumaansa pyörään.  

Brad Binder:
”Viime viikon testi Katalonian radalla oli positiivinen. Tavoitteemme oli korjata ongelmia, joita havaitsimme Le Mansin viikonlopun aikana ja sen lisäksi kokeilimme myös muutamia muita asioita. Haluan kiittää tiimiä, sillä kaikki tekevät todella lujasti töitä ja fiilis on positiivinen. Toivon, että jos voimme soveltaa testissä oppimiamme asioita tulevana viikonloppuna, voimme parantaa suorituksiamme.” 
Jorge Martin:
”Mugellon rata on mieleeni. Minulla on tänä vuonna ollut vaikeuksia jarruttamisen kanssa ja Mugellossa se ei ole niin tärekää. Pyrin hyödyntämään vahvuuteni kiihdytyksissä ja yritän taistella top-10-sijoituksista – sitä pidän realistisena, hyvänä tuloksena tällä hetkellä. Viime viikon testeissä saimme paljon hyvää dataa, jonka pyrimme muuttamaan kehitykseksi tulevana viikonloppuna.”  


Can Öncü:
”Pidän Mugellon radasta paljon ja viime kaudella onnistuin siellä hyvin Red Bull MotoGP Rookies Cup -kilpailussa. Tänä viikonlpppuna pyrimme hyödyntämään kaiken Barcelonassa oppimaamme ja saamaan aikaan hyvän suorituksen. Työtä on paljon, sillä tämä on tulokaskauteni ja minulla on vielä paljon opittavaa. Jos löydämme Italiassa hieman kadoksissa olevan tuntuman pyörään, on odotettavissa hyviä tuloksia.”


MotoGP-sarjan kuudes osakilpailu ajetaan Italiassa, Mugello Circuitilla 31. toukokuuta-2. kesäkuuta. Suomalaistiimi Red Bull KTM Ajo osallistuu Moto2- ja Moto3-luokkiin.

Uusin numero