Ajon tiimi Sachsenringille Assenin menestys tuoreessa muistissaan

Brad Binder pyrkii jatkamaan Assenin vahvoja suorituksia myös tulevan viikonlopun Sachsenringin kilpailussa. Kuva: Red Bull KTM Ajo.

Red Bull KTM Ajo -tiimin kuljettajat odottavat viikonlopun kilpailua Sachsenringillä jo innolla. Hyvää menestystä aiemmilla vierailuillaan Saksan osakilpailusta niittäneet kuljettajat pyrkivät jatkamaan edellisen osakilpailun vahvoja otteitaan.

Red Bull KTM Ajon Moto2-kuljettajat saapuvat Sachsenringille vain viikkoa sen jälkeen, kun Brad Binder saavutti Assenin kilpailussa toisen sijan. Edellisen osakilpailun menestyksen lisäksi Binderillä on hyviä muistoja myös Saksan osakilpailusta, jossa miehen saavutuksiin kuuluu ensimmäisen MM-sarjan podiumsijoituksen lisäksi ensimmäinen voitto Moto2-luokassa.

Jorge Martin puolestaan pyrkii nollaamaan Saksassa lupaavasti alkaneen, mutta kaatoon päättyneen Assenin viikonlopun mielestään ja saavuttamaan jälleen positiivisia suorituksia. Myös Martin on niittänyt menestystä Saksan osakilpailussa, jossa hän ajoi viime vuonna Moto3-luokan voittoon.

41 Brad Binder
– Odotan innolla Sachsenringin viikonloppua. Olen aiemmin menestynyt siellä hyvin, viime vuonna ajoin Moto2-luokan voittoon. Tunnen radan todella hyvin, se on erittäin nopea ja pyrimme olemaan vahvoja heti alusta lähtien. Se tosin vaatii paljon sekä minulta että tiimiltä.

88 Jorge Martin
– Pidän Sachsenringin radasta paljon ja olemme onnistuneet siellä aiempina vuosina hyvin. Vaikka Assenin tulos ei ollutkaan positiivinen, olimme siellä erittäin kilpailukykyisiä ja toivottavasti sama taso säilyy Saksassakin. Kärjessä taistelu vaatii paljon työtä, mutta olen varma, että onnistumme saamaan hyviä suorituksia.

Tiimin Moto3-tulokas Can Öncü esitti Assenissa vahvoja otteita ja onnistui nousemaan kamppailuun pistesijoista. Öncün MotoGP Rookies Cupin vierailut Sachenringille ovat päättyneet poikkeuksetta palkintokorokkeelle, vuonna 2017 hän ajoi kahdesti kolmanneksi ja viime vuonna tilastoon merkittiin voitto ja toinen sija, joten hyviä otteita sopii odottaa myös Moto3-luokassa.

61 Can Öncü
– Sachsenringin rata on minulle todella mieluisa. Aiemmilla vuirailuilla olen ollut nopea ja kilpailukykyinen, enkä malta pääseväni näyttämään, mihin todella pystymme. Assenissa otimme valtavan harppauksen eteenpäin, ja kaikki oppimani alkaa näkyä tuloksissa. Jos sama kehitys jatkuu, voimme varmasti viikonloppuna kilpailla erittäin hyvistä sijoituksista.

Uusin numero