Ajon tiimi Darryn Binderille uran ensimmäinen palkintokorokesijoitus

Aki Ajon tiimin Miguel Oliveira oli neljäs, joten Bagnaian MM-johto kasvoi jo 48 pisteeseen. Ajo Motorsportin Brad Binder sijoittui kuudenneksi.

Ruudusta 28 kilpailuun startannut Niki Tuuli pystyi napsimaan muutaman sijan, mutta oli maalissa lopulta vasta 22:s.

MotoGP:n maailmanmestaruus ratkesi Marc Marquezille, kun ajamatta on vielä kolme osakilpailua. Honda-kuljettaja siirtyi kärkipaikalle aivan kilpailun lopussa ja pystyi säilyttämään johtonsa maaliin saakka. Toiseksi Japanissa ajoi Cal Crutchlow ja kolmas oli Alex Rins.

Moto3:ssa Ajon tiimi sai aihetta juhlaan, kun Darryn Binder nappasi uransa ensimmäisen palkintokorokesijoituksen. Viidennestä ruudusta kisaan lähtenyt Binder nousi erittäin tasaisessa kilpailussa kolmanneksi. Voittoon ajoi Marco Bezzecchi ja toiseksi sijoittui Lorenzo Dalla Porta.