Ajo ei jätä Moto3-kortteja kääntämättä – myös Supersport tapetilla kauden 2016 osalta

Ajo, 21, ei ole kuitenkaan heittänyt kirvestä kaivoon loppukauden osalta. Työnhaku on päällä tähtäimenä paluu Moto3-luokkaan.

– Vielä ei ole löytynyt mitään, mutta töiden etsiminen Moto3-luokasta jatkuu. Olen treenanut tosi kovaa ja mies on kunnossa. Katsotaan nyt, Ajo pohjustaa GP-sarjan taustakuvioiden usein varsin äkillisiäkin käänteitä.

Ajo on suunnannut katseensa myös jo ensi kauteen.

– Moto3-luokka on edelleen kuvioissa mukana. Myös Moto2-luokka kiinnostaa, mutta se on silti epätodennäköinen vaihtoehto.

MotoGP-sarjan lisäksi kauden 2016 alustavat suunnitelmat pitävät sisällään toki myös muita vaihtoehtoja.

– Minulla on menossa nyt viides kausi MotoGP-sarjan pienimmässä luokassa. Ensi kauden osalta kieltämättä myös Supersportin MM-sarja kiinnostaa, Ajo vinkkaa Superbiken MM-sarjan yhteydessä 600-kuutioisilla pyörillä ajettavaan luokkaan.

Ajo kuitenkin korostaa, että aika ei ole vielä tällä kaudella kypsä Supersportille. Jos loppukauden työnhaku tuottaa toivotun tuloksen, niin silloin kyse on ensisijaisesti Moto3-luokasta.

– Mutta kuten sanoin, Supersport kyllä kiinnostaa jatkossa. Isompi pyörä saattaisi sopia hyvinkin minulle ja toisaalta kyllähän tässä kaipaa tavallaan uutta alkua uralle, toteaa Ajo.
 

Uusin numero