ABC osaa vetää oikeasta narusta – hehkuttaa Seistolan kisaamista Heinolan MM-endurossa

ABC on pistänyt maailmalle ensimmäisen ennakkotiedotteen Heinolan kisasta otsikolla ”Seistola… Yamahalla!”.

Seistola lukeutui pitkään Juha Salmisen, Mika Aholan, Marko Tarkkalan ja edelleen uraansa loistavasti jatkavan Eero Remeksen ohella siihen kaartiin, joka piti 2010-luvun taitteen molemmin puolin Suomen enduromainetta yllä MM-sarjassa.

Mitaleita ropisi tilille, mutta sittemmin opiskeluihin panostaneen Seistolan tavoittelema henkilökohtainen maailmanmestaruus jäi harmillisesti saavuttamatta.

Sympaattinen suomalaiskuski päätti aktiiviuransa kuitenkin tyylillä ajamalla viime kaudella kivuliaasta käsivammasta huolimatta E3-luokan MM-pronssia suuren Suomen ystävän Fabrizio Azzalinin kipparoiman Shercon tehdastiimin riveissä.

MM-sarjan promoottori, rutinoitunut kisaisäntä Heinolan Moottorikerho ja tietysti moni muukin taho on täpinöissään Seistolan ”comebackista”. Siitä pitää yleisö ja siitä pitävät kilpakumppanit.

– Matti Seistola palaa villillä kortilla kokeilemaan onneaan EnduroGP:n yhdessä MM-osakilpailussa, joka on hänen kotikilpailunsa 11.-12. kesäkuuta Suomessa. Rakastettu suomalainen kilpailee E1-luokassa ajaen 250-kuutioisella Yamahalla Jari Mattilan johtamassa Team Yamaha Finland JME:ssä, ABC hehkuttaa.

– Matti on kertonut kaipaavansa kilpailemista ja on mahdollista, että hän voi yllättää muutamia ihmisiä E1:ssä Heinolan viikonlopun aikana. Yleisön unelmana olisi varmastikin nähdä hänet kilpailemassa voitosta maanmiehensä Eero Remeksen kanssa!, tiedote jatkuu.

Hallitsevana mestarina voittamattomana riehuneen Remeksen haastajaksi myös verbaalivirtuoosina tunnetusta Seistolasta tuskin on, mutta hän tuo tullessaan kiistatta ja tuntuvasti lisäväriä kauden neljänteen kisaviikonloppuun.

– Yhtenä varikoiden suosituimpana kuljettajana Seistolan pitäisi paluullaan tuoda vähän lisää maustetta ja potkua E1-luokkaan, joka on kärsinyt Jamie McCanneyn luokkaantumisesta ja Anthony Boissierin sekä Simone Albergonin poistumisesta sarjasta, ABC Communication päättää.

ACB saa sitä mitä tilaa.

Uusin numero