​Keanu Reeves antoi seisaaltaan aplodit uusille Ducateille

Reeves tyytyi jatkossakin olemaan katsomossa. Suurimmat suosionosoitukset henkilöistä sai MotoGP-mestari Casey Stoner, joka täräytti lavalle täysin uudella Ducati-mallilla, Panigale V4:n Speciale-versiolla.

Panigale V4:ssä korostetaan suorituskykyä ja tunnetta. Kyseessä on ensimmäinen massatuotantoinen nelisylinterinen Ducati, ja sen ihanteet löytyvät MotoGP-radoilta. Moottorin kuutiokoko on 1103 ja huipputeho on 214 hevosvoimaa (13000 kier./min).

Panigale V4 korvaa kaksisylinterisen 1299-mallin Ducatin sporttipyörien huipulla.

Panigale V4 -sarjaan kuuluu vakiomallin rinnalla V4 S -versio, jossa on muun muassa Öhlins-iskunvaimentimet.

Saatavilla on myös rajoitettu ja numeroitu, Stonerin esiin ajama erä Panigale V4 Speciale -pyöriä, joissa on 226 hevosvoimaa ja muun muassa titaanipakoputkisto.

Jo ennen nahka-asuisia miehiä lavalla esiteltiin rennommassa varustuksessa ensimmäinen kahdesta vielä aiemmin julkaisemattomasta vuosimallin 2018 uutuudesta, Multistrada 1260. Se jatkaa eri kokoisten Multistrada-pyörien sarjaa, nyt 1262-kuutioisena.

Multistrada 1260:ssa yhdistyvät ajamisen mukavuus ja pyörän suorituskyky. Siinä on ominaisuuksia niin sportti- ja matkapyöristä kuin päivittäisestä käyttöpyörästä enduroon.

Saatavilla on myös sporttisempi versio Multistrada 1260 Pikes Peak.

Katso koko Ducati 2018 -lehdistötilaisuus YouTubesta. Huom! Tilaisuus alkaa n. kohdassa 3:43min.
 

Uusin numero