Yhdessä olemme parempia

Aika lentää siivillä ja nyt olen saanut olla mukana ensimmäisessä painetussa Bike-lehdessä. Aivan alkuun haluankin esittää kiitokset Petri Suuroselle, joka on tehnyt tämän lehden parissa hyvää työtä vuosien ajan. Olen erittäin otettu ja kiitollinen, että hän suositteli juuri minua tähän työhön. On suuri kunnia jatkaa hänen erittäin kunnianhimoista tehtäväänsä ja toivotan hänelle mitä parhainta jatkoa uusissa haasteissaan.
 
Minulle moottoripyöräily on elämä tai ainakin erittäin tärkeä osa sitä. En ole missään nimessä Suurosen kaltainen huippukuljettaja, joka pystyy ajamaan kaikilla vehkeillä miten tahtoo, mutta moottoripyörät ovat olleet minun koko maailmani ensimmäisistä elinvuosistani lähtien. Aloitin neljävuotiaana motocrossin ja olin koukussa heti. Ajoin kilpaa läpi nuoruusvuosien, koin menestystä, mutten ollut tarpeeksi hyvä, jotta urani olisi jatkunut huipputasolla. Olin kuitenkin onnekas ja pääsin motocrossin MM-sarjaan mekaanikkona. Se mullisti ajatusmallini monellakin eri tasolla. Näin hyvin läheltä, kuinka paljon kova työ merkitsee, ja se avasi nuorelle miehelle ihan uuden maailman. Nuo opit vievät minua eteenpäin yhä edelleen.
 
Sen jälkeen hyvä onni on jatkunut. Olen saanut tehdä töitä Suomen suurimpien lehtien kanssa, reissata ympäri maailmaa eri urheilutapahtumissa. Nähnyt olympialaiset, MM- ja EM-kisat ja ennen kaikkea sen, miten maailman parhaat urheilijat toimivat eri olosuhteissa. Oppinut sen, että edes maailman paras yksilöurheilija ei toimi yksin. Tiimityössä on voimaa ja se pätee myös normaalissa arjessa.
 
Koen olevani etuoikeutettu, koska saan tehdä Bike-lehteä aivan mahtavan porukan kanssa. Ammattitaitoa löytyy yli rajojen. Pyrimme tekemään täällä Suomessa entistä sisältörikkaampaa lehteä suomalaisille, mutta tukenamme on yhteispohjoismainen koneisto, josta on meille kaikille suunnattoman paljon iloa.
 
Olin mukana koeajossa Ruotsissa ja täytyy sanoa, että yllätyin erittäin positiivisesti Biken testiryhmän työskentelystä. Meillä on todella taitavia kuljettajia, jotka pystyvät tekemään moottoripyörällä ihan mitä tahtovat. Myös yhteistyö kukoistaa, sillä vaikka ajaisimme lehden päätestin Ruotsissa, on jokaisesta Bikestä mukana edustaja.  Arvosteluun jokainen antaa oman pistearvionsa, joten tulos muodostuu hyvin laajasta otannasta ja siltä pohjalta lukija saa rehellisen kuvan ajetuista pyöristä.
 
Vaikka meillä on erinomainen porukka kasassa, on kuitenkin päivän selvää, että haluamme kehittyä. Haluamme tehdä parempaa lehteä juuri Sinulle hyvä lukija, emmekä pysty siihen yksin. Kukaan meistä ei ole yksin niin viisas, että tietäisi mitä juuri Sinä haluat, ja sen takia haastankin Sinut mukaan tekemään Bikestä Suomen parhainta moottoripyörälehteä.
 
Tässä lyhyessä ajassa olemme vahvistuneet entisestään, sillä saimme joukkoomme todella kovan luokan moottoripyörätoimittajan Tero Kiiran, jonka lisäksi saimme palkattua myös editoivan toimittajan. Koko yhteinen tiimimme on valmis tekemään todella paljon töitä, että juuri Sinulla hyvä lukija, olisi entistä enemmän laadukkaita lukukokemuksia lehtemme parissa.
 
Älä siis epäröi olla yhteydessä, oli asia sitten positiivinen tai negatiivinen. Alta näet minun meilini ja puhelinnumeroni. Minulle voi aina kertoa juttuvinkkejä ja toiveita, mitä juuri sinä lehdestä haluaisit lukea.
 
Yhdessä pystymme parempaan!
 
Vesa Koivunen toimituspäällikkö
 
vesa@bike.fi
0400778532