Yard Built Yamaha SR 400 Gibbon Slap

Yamahan Yard Built –sarjan ideana on innostaa harrastajia rakentamaan pyöristään persoonallisia. Johtoajatuksena on, että kuka tahansa voi muokata oman pyöränsä mieluisaksi ilman massiivisia metallinleikkuu- tai runkomuutostarpeita. Saman periaatteen mukaisesti Wrenchmonkees ja Kedo ovat luoneet Yard Built Gibbon Slap -version Yamaha SR 400:sta.

Wrenchmonkeesin SR 400 Gibbon Slap -muutossarja on tilattavissa Wrenchmonkeesin tai Kedon kautta, joten kuka tahansa voi muuttaa Yamahansa Gibbon Slap -versioksi. Lokakuussa Kedolta on tulossa myös uusi muutossarja SR 400 -malliin.

Yamaha esittelee tähän mennessä julkaistut Yard Built Special -moottoripyörämallistonsa Ranskan Biarritzissa järjestettävässä Wheels & Waves –tapahtumassa 12.-15.6.2014. Lisäksi Yamaha esittelee tapahtumassa kaksi uutta Yard Built SR400 -versiota. Toisen on valmistanut Deus Ex Machina ja toisen saksalaiset, Yamaha-moottoripyörien customointiin erikoistuneet veljekset, Raphael ja Christian Bender.

Wheels & Waves -näyttelyn ohessa Yamaha järjestää 13.6.2014 Meet The Builders -tapahtuman, jossa kävijät voivat keskustella Yamahan Yard Built –mallien rakentajien kanssa ja esittää heille kysymyksiä Yard Build -pyöristä.

Uusin numero