Yamahan MotoGP-tallilla on varikon suurin VIP-tila

Yamahan vierastila on varustukseltaan viimeistä high-tech huutoa. Japanilaistehdas on vakuuttunut, että vieraat tulevat viihtymään MotoGP-osakilpailujen viikonloppuina.

MotoGP-tallin henkilöstö mukaan lukien Valentino Rossi ja Maverick Vinales ovat pystyneet vaikuttamaan suunnitteluun. 

Tila on suunniteltu Yamaha-tyyliin ja yksikerroksinen VIP-tila on kooltaan 19 metriä kertaa 16,5 metriä. Avaruutta antaa 4,3 metrin korkeus. Ruokapalvelu on mitoitettu 80 henkilölle ja kokonaisuudesta löytyy muun muassa baari ja huippuvarusteltu ravintola. Iso sali on muunneltavissa kokoustilaksi.

Vieraat voivat seurata isäntätiimin kuljettajien suorituksia erilaisten audiovisuaalisten laitteiden kautta. Tärkeiden vieraiden tavoitettavuus on varmistettu tehokkaan langattoman verkon avulla. Langattomat verkothan ovat raskaasti kuormitettuina varikoilla GP-viikonloppuina. Musiikkipuolen tarjonnan on toimittanut Yamaha Music Italy –yhtiö.

Kun GP-kiertue on yleensä Euroopassa paikoissa, joissa mansikat ovat kypsiä, on vieraiden viihtyvyys VIP-tilassa on hoidettavissa tehokkaalla tilojen ilmastoinnilla ja kosteus on säädettävissä halutulle tasolle.
 

Uusin numero