Yamaha XV 950 Racer

Yamaha on esitellyt uuden jäsenen Sport Heritage –mallistoonsa. Tämäkin Sport Heritage –malli pohjautuu Yard Built –custompyörään, tällä kertaa vaikutteita on otettu Marcus Waltzin El Ratón Aseninosta.
 
Pyörän ulkonäköä on muokattu pienellä tuulilasilla, alumiininumerokilvillä sekä erilaisilla vilkuilla. Ohjaustanko on vaihtunut cliponeihin ja jalkatapit on sijoitettu taaemmas. Myös jousitusta on muokattu, ja joustomatkat ovat perusversiota pidemmät. Samalla satulakorkeus on noussut 75 millimetrillä 765 milliin. Moottori on sama 52-hevosvoimainen V-Twin kuin tavallisessakin versiossa.
 
Pyörän edelleen customointia varten Yamaha tarjoaa runsaan lisävarustevalikoiman, johon kuuluu muun muassa Akrapovicin äänenvaimennin, tangonpääpeilejä, vipuja sekä jalkatappeja. Mallin hinta ilmoitetaan kevään aikana.

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero