Yamaha-pomo vastaa Maverick Vinales -kritiikkiin

Jatkosopimus julkistettiin jo tammikuussa, vaikka Vinalesilla oli isoja ongelmia testikaudella. Tämä sai monet heittelemään kritiikkiä Yamahan niskaan.

”Kun sopimus allekirjoitetaan kuljettajan kanssa, sitä ei tehdä vain nykyhetkeä varten. Se tehdään siksi, että osoitetaan luottamusta molempien osapuolien välillä sekä uskoa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi”, Jarvis sanoo Motorcycle Newsille.

”Uskon että juuri siksi Maverick halusi tehdä jatkosopimuksen jo tammikuussa, emmekä me halunneet tuottaa hänelle pettymystä. Viime vuonna hänellä ja meillä oli aika monissa kilpailuissa hankaluuksia, niin oli myös testikaudella. Olen kuitenkin kokonaisuutena tyytyväinen hänen tuloksiinsa.”

Vinales oli viime kauden MM-sarjassa kolmas. Tallikaveri Valentino Rossi keräsi 22 pistettä vähemmän. Kauden avauskilpailussa Qatarissa Rossi oli kolmas ja Vinales nousi loppua kohti takajoukoista kuudenneksi.

”Avauskilpailu oli meiltä hyvä. Valentino otti podium-paikan kuumissa ja vaikeissa olosuhteissa, Maverick taisteli hienosti itsensä kuudennelle sijalle ja ajoi loistavia kierrosaikoja. Kunhan meillä on hyvä päivä, olemme kilpailukykyisiä siinä, missä mikä tahansa muukin tiimi. Tavoite on olla tällä kaudella kaikissa olosuhteissa ja jokaisella radalla erittäin nopeita”, Jarvis sanoi.
 

Uusin numero