Yamaha MT-07 2023 – Kierrokset palkkina tai pyöreänä, miten haluat

Kaudelle 2023 Yamaha uudistaa MT-07-mallia mm. älypuhelinliitettävyydellä uudella värinäytöllisellä mittaristolla. Valikoimassa pysyy myös 2022 kaltainen MT-07 Pure versio.

Vuosimallin 2023 MT-07 sisältää useita päivityksiä, joista merkittävin on uusi 5-tuumaisella TFT-värinäytöllä varustettu mittaristo, johon voidaan valita kaksi eri näyttöteemaa.

Street Themessä on palkkityyppinen kierroslukumittari yläosassa, digitaalinen nopeusmittari ja vaihteenvalintanäyttö. Touring Theme sisältää perinteisen pyöreän analogiselta näyttävän kierroslukumittarin näytön oikeassa reunassa ja digitaalisen nopeusmittarin vasemmassa reunassa.

Lataamalla Yamahan ilmaisen MyRide-sovelluksen älypuhelimeensa kuljettaja voi muodostaa yhteyden MT-07:n Bluetooth-yhteydellä ja tarkastella saapuvia puhelu-, sähköposti- ja viesti-ilmoituksia uudessa TFT-mittaristossa.

Pyörään on saatavilla vaihdeavustin lisävarusteena, ja asennusta helpottaa esiasennettu johdotus. 

2023 MT-07 ja 35 kW MT-07 ovat jatkossakin saatavilla Cyan Storm-, Icon Blue- ja Tech Black ‑värisinä. Täystehoisena ja 35 kW:n versiona saatava MT-07 Pure jatkaa vuoden 2022 mallin varustelua (kuten mustapohjainen LCD-mittaristo) ja on saatavissa Yamaha Black -värisenä.

Uusin numero