Yamaha Centerit esittelevät Yamaha-uutuudet MP 15 -moottoripyöränäyttelyssä

Vuoden 2015 Yamaha-uutuudet esitellään MP 15 -näyttelyssä Yamaha Centerien yhteisosastolla. Uutuuksista kuumin on odotettu, mutta todennäköisesti harvojen herkuksi jäävä YZF-R1, mutta myyntimenestystä voi odottaa MT-09 Tracer -mallista. Myös pieni kilpaenduro WR 250 F haastaa tosissaan eurooppalaismerkkien ylivaltaa.

– Yamahalla on tänä vuonna paljon aihetta juhlaan, sillä 60 vuotta sitten Yamaha aloitti moottoripyörien valmistuksen. Yksi Yamahan legendaarisista moottoripyörämalleista eli V-Max täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Yamaha Center Vantaa täyttää kymmenen vuotta ja näyttely on yksi heidän vuoden kohokohtiaan. Vuodelle 2015 tulee hienoja Yamaha-uutuuksia, kuten YZF-R1, MT-09 Tracer ja rekisteröitävä enduropyörä WR250F sekä paljon muuta, joten uskomme markkinajohtajuuden jatkuvan. Yamaha-messuosastosta vastaavat yhdessä Vantaan, Tampereen ja Kuopion Yamaha Centerit, jotka yhdistävät näin voimansa valtakunnallisessa näyttelyssä, kertoo Konekeskon Yamaha Motorin myyntipäällikkö Tero Karhunen.

Yamaha Centereiden osastolla saavat Suomen ensiesittelynsä vuoden odotetuin superbikeuutuus YZF-R1, monipuolisen MT-09:n Tracer-, Street Rally- ja Sport Tracker -versiot, raju MT-07 Moto Cage, retrohenkinen XJR1300, rekisteröitävä enduropyörä WR250F sekä näppärä skootteri  X-Max400. Offroadkilpakalustoa osastolla esittelevät Suomen nopein enduronainen Marita Nyqvist sekä motocrosskuski Riku Rouhiainen. Niki Tuuli on myös kertomassa uudesta YZF-R1 -mallista.

Yamaha Centerien yhteisosaston lisäksi Yamaha on esillä myös Autokoululiiton osastolla, jossa esitellään eri ajokorttiluokkiin soveltuvia pyöriä. Myös Yamaha Custom Club Finland osallistuu messuille omalla osastollaan. Kallio Racingin osastolla  esillä ovat YZF-R6 superstock-kilpapyörät sekä kisakuskit Niki Tuuli, Eemeli Lahti ja Jasmin Sarjos tiimipäällikkö Vesa Kallion johdolla.
 

Uusin numero