Vuoden 2017 uudet Harley-Davidson-varaosat ​

Harley-Davidson® on pitkän historiansa aikana tullut tunnetuksi moottoripyöräkustomoinnin pioneerina ja on tuottanut kattavan valikoiman Harley-Davidson Genuine Parts -varaosia ja Accessories -lisävarusteita, joilla pyörästään voi tehdä täysin omanlaisen. Harley-Davidsonin valtuutettujen jälleenmyyjien kustomointiekspertit auttavat pyörän omistajia toteuttamaan unelmapyöränsä.

Café Custom Kit XL Sportster -mallistolle

Harley-Davidson Roadster on ikonisen Sportster-malliston uusin edustaja. 1202-kuutioisen Evolution™-moottorin, 43 mm käännetyn etuhaarukan ja 300 mm kaksoislevyjarrujen avulla pyörällä ajo on jännittävä ja uniikki kokemus. Café Custom Kit on tehty varta vasten Roadsterille ja muuntaa sen urheilullisen retroksi old-school-katupyöräksi.

Kustomointipaketti on suunniteltu, valmistettu ja testattu HDMC-vaatimuksia noudatten, joten osat sopivat pyörään ilman arvailua ja lisämuokkauksia. Paketti pitää sisällään:

Clip-On Handlebar Kit
Muuntaa Roadsterin välittömästi aggressiiviseksi, käännöksiä ahmivaksi pedoksi
Kuljettajan painopiste siirtyy edemmäksi ja alemmaksi, lähemmäksi polttoainesäiliötä. Uusi asento tuo mukanaan nopeamman ja ketterämmän ohjaustuntuman

Round Bar End Mirrors
Kahvojen päihin siirretyt peilit siistivät pyörän lookia
Peilien suuntausta saa helposti siirrettyä ylä- tai alasuuntaan

Rear Set Foot Controls
Uudet jalkasäätimet siirtävät kuljettajan jalkoja taaksepäin tehden ajoasennosta aggressiivisemman
Café Custom Tail Section

Helposti liitettävä peräpää tuo Roadsteriin (ja sen kaikkiin XL-malleihin) klassista, riisuttua café racer -tyyliä. Osa on käytettävissä ainoastaan yksin ajettaessa

Café Custom Kit voidaan asentaa XL Sportster -mallistoon. Kysy neuvoa valtuutetulta Harley-Davidson-jälleenmyyjältä.

Uusin numero